Biografia Tiesto 2007 - Era " Elements Of Life " - DJTiesto.ro

Biografia Tiesto 2007 - Era " Elements Of Life " - DJTiesto.ro

2007 - Era

2007 - Era " Elements Of Life "

6 Aprilie 2007 este data la care Tiesto isi incepe propria emisiune radio : "Tiesto`s Club Life" la radioul olandez "Radio 538". Emisiunea este transmisa saptamanal , vinerea de la 22:00 - 00:00 ( ora Romaniei ) .
Mult asteptatul album : "Elements Of Life " vine pe piata in luna aprilie a aceluiasi an si se vinde in 72,000 de copii doar la aparitie. Release`ul contine piese deja cunoscute publicului precum "Dance4Life" sau "He`s a Pirate", piesa din coloana sonora a filmului "Piratii din caraibe: Cufarul omului mort". La realizarea albumului Tiesto a colaborat cu importanti artisti ai momentului : BT, Maxi Jazz(Faithless), Christian Burns(BBMak/Inhaler), Jes si Julie Thompson.
Acest album combina elemente din muzica electronica trance, progressive si rock facandu-l pe Dj-ul olandez sa urce din nou in topurile de specialitate.
Dupa ce a atins vanzari record in Olanda, Belgia si Ungaria , "Elements Of Life " a devenit album de aur si in Romania in septembrie 2007 . Deasemenea a primit si premiul "Best Electronic Album" la editia de anul acesta a Interntional Dance Music Awards .
Tot in septembrie aparea "In Search Of Sunrise 6 : Ibiza" ce avea sa castige premiul "Best Full Length DJ Mix CD" in cadrul 2008 WMC Awards din Miami .