Biografia Tiesto Elements Of Life World Tour - DJTiesto.ro

Biografia Tiesto Elements Of Life World Tour - DJTiesto.ro

Elements Of Life World Tour

Elements Of Life World Tour

Conceptul din spatele celui mai recent album de studio a stat la baza unui turneu numit - "Elements Of Life World Tour", care l-a dus pe Tiesto peste tot in lume avand un urias succes. Cum cele patru elemente: pamant, foc, aer si apa sunt absolut necesare pentru a mentine viata pe Terra, organizatorii le-au prezentat lumii in toata splendoarea lor. Rezultatul a fost un show uluitor, cu efecte speciale de ultima generatie, ecrane video High Definition si un sistem care sa miste apa in sincron cu muzica .
Pe data de 8 aprilie `08 , Tiesto anunta "Elements of Life: Remixed", o recompilatie a albumului "Elements of Life" in care toate piesele sunt inlocuite cu remixuri, mai putin "He's A Pirate" care este inlocuita de "No More Heroes", o productie realizata impreauna cu trioul Blue Man Group.
Tiesto continua seria de succese cu un nou volum din seria ISOS : In Search Of Sunrise 7 : Asia . Compilatia a fost mixata si inregistrata in Tailanda, unde Tiesto a captat si imbinat pasiunea pentru viata a oamenilor si puritatea locurilor. Asia i-a dat inspiratia sa produca un nou CD din experientele traite in calatoriile sale. "Primul disc va fi ambiental si am incercat sa pun cate ceva din frumusetea locului, iar al doilea se va axa pe energia incredibila de care au dat dovada oamenii din Asia si pe care am simtit-o in timpul turneului de pe continent". Lansarea a avut loc pe 10 iunie 2008 si a fost urmata de turneul Nord American .

Povestea renumitului Dj continua . 08-08-`08 Tiesto intra in istorie ca fiind primul Dj din lume care a concertat pe celebra Arena O2 din Londra , concertul facand parte din turul de promovare a ultimului album In Search Of Sunrise 7 .
Viitorul Dj-ului olandez promite si mai multe succese odata cu lansarea mult asteptatului ISOS si a DVD-ului "Elements of Life World Tour" .