Tiesto's Club Life la Radio 538 - DJTiesto.ro

Tiesto's Club Life la Radio 538 - DJTiesto.ro

Tiesto's Club Life

Tiesto's Club Life

Se pare ca Tiesto este unul dintre artistii care mai stie ceva: internetul este un mediu excelent pentru muzica din zilele noastre. "Datorita acestei fericite inventii, numita internet, fanii ma pot asculta pe mine, dar si muzica pe care o iubesc; asta se intampla cu show-ul meu radio Tiesto Club Life. Posturi de radio de peste tot din lume difuzeaza acest show saptamanal. Este un sentiment fantastic sa stiu ca fanii mei ma pot asculta acum si pe radio, asa cum faceam eu cand eram mic si aveam un idol, pe care-l auzeam la radio". Tiesto Club Life se difuzeaza in fiecare vineri de la ora 23 (ora Romaniei) la Radio 538 Olanda si la Vibe FM, vineri spre sambata, la miezul noptii

Club Life este show-ul care a transformat cultura dance in stil de viata. Asta incearca sa surprinda si in cele 2 ore de program - viata de club. Emisiunea a fost lansat in 6 aprilie 2007, iar in acel moment se numea "Club Nouveau". Dupa primele 5 editii, Tiesto i-a schimbat numele; asa a aparut "Club Life". Show-ul este impartit in doua parti; prima ora vine cu un mix al celor mai tari hit-uri de club, pentru ca in cea de-a doua ora Tiesto sa prezinte productii din diferite stiluri de muzica, de la minimal, la house si trance si desigur release-uri in exclusivitate. Tot in partea a doua "Club Life" ofera, tinerilor DJ, posibilitatea de a se afirma pe scena dance, in cadrul rubricii "15 Minutes Of Fame".

Prezentul demonstreaza ca Tiesto nu e doar un mare DJ, ci si un producator talentat, cu un potential urias. Este un om care se bucura de succesul sau, dar ramane cu picioarele pe pamant: "Imi este greu sa privesc prea departe in viitor. La fiecare cateva luni apare ceva nou, neasteptat si sunt incantat cand se intampla".

Tracklist Club Life

Editiile speciale