Electronic Music Conference, Sydney - Stiri Tiesto Romania

Electronic Music Conference, Sydney - Stiri Tiesto Romania

Electronic Music Conference, Sydney

11 decembrie 2012, inthemix.com, 4 comentarii
"Nu poti planifica viitorul. Nu stii niciodata ce urmeaza sa se intample. Dar atat timp cat imi place ceea ce fac si nu o consider ca o slujba de zi cu zi, voi continua pana in momentul cand voi crede ca ceea ce fac devine plictisitor sau enervan, si atunci cu siguranta ma voi opri". Acestea au fost cuvintele lui Tiesto la conferinta ce a deschis Electronic Music Conference din Sydney.

In acest interviu Tiesto a explicat de ce prefera artistii "indie" pentru a colabora in defavoarea celor R&B, cloaborarea lui cu Bono de la U2 cum i-a inregistrat vocea pentru a face remixul la Pride (In The Name Of Love), despre echipa de 25 de persoane ce lucreaza pentru el cu norma intreaga, dar a si lamurit prima lui pozitie de pe locul 1 din revista Forbes pentru cel mai bine platit DJ din lume.

Totodata a lamurit de ce colaborarea cu deadmau5 nu a fost facuta publica "Eu si deadmau5 am facut o piesa dar amandoi am crezut ca este doar OK nu fenomenala si din acest motiv nu a fost facuta publica."

Un moment important moment din interviu s-a referit la rezidenta lui anuala in Ibiza si trecerea lui de la uriasul Priviledge dupa 4 ani de rezidente estivale, la un alt club mai mic din Ibiza: Pacha. "Anul viitor nu sunt sigur daca o voi mai face, pentru ca imi ia mult timp sa fiu in fiecare zi de luni de la sfarsitul lui mai pana la sfarsitul lui septembrie. [...] Cel mai proobabil nu voi mai face nici un fel de rezidenta, poate show-uri din loc in loc. Am mixat acolo in fiecare saptamana din vara din ultimii 10 ani si nu cred c-o mai pot face".

Puteti viziona in continuare intregul interviu de la conferinta de presa din Sydney

media djtiesto.ro

Comentarii la "Electronic Music Conference, Sydney"

Cosmin

Cosmin

16 dec. 2012, 16:19

poate al aduce la Liberty Parade la anu sa puna muzica cred ca va veni toata europa si va fi ceva istoric ......

Cristi

Cristi

12 dec. 2012, 23:42

stai linistiti ca Regele tiesto nu a uitat de unde a inceput. la ce baga el acuma al mai adauga si oleaca trance. asa ca relaxx:P asteptam poate la anul cineva sa`l aduca si la noi astias amaratii din romanica pentru al vedea din nou. pana atunci ramanem la vise si iar vise si la stiri noi de la George care ai multumim pentru toate noutatile de pe acest site. Multumim

george

george

12 dec. 2012, 11:15

de muzica nu se lasa sigur inca, dar de trance sigur nu se reapuca

Sergiu

Sergiu

12 dec. 2012, 03:17

Sper sa nu se lase degraba de muzica, si daca se poate, sa revina la stilul care l-a consacrat!
Tiesto 4 ever!

Scrie un comentariu