Primul concert Tiesto pe Twitter - Stiri Tiesto Romania

Primul concert Tiesto pe Twitter - Stiri Tiesto Romania

Primul concert Tiesto pe Twitter

10 ianuarie 2012, djtiesto.ro, 3 comentarii
HP si Intel vor gazdui prima transmisie live a unui concert pe Twitter, saptamana viitoare la conferinta "2012 Consumer Electronics Show" al carei cap de afisa va fi Tiesto.

Concertul va reprezenta inaugurarea a unei serii de 10 episoade difuzate pe YouTube, si numite "In The Booth", si vor reprezenta o analiza a cum Tiesto foloseste tehnologia pentru a se conecta cu fanii lui. Evenimentul privat de la clubul XS din cadrul hotelului Encore Las Vegas va fi difuzat pe paginile Twitter imbunatatite @HP si @Intel

Tiesto va mixa 90 de minute incepand cu ora 10:45 PM PT (12 ian. 2012 ora 8:45 AM, ora Romaniei), iar apoi va fi redifuzat pentru urmatoarele 48 de ore pe cele 2 pagini de Twitter.

"Am mai oferit streaming pe acest site pana acum, dar aceasta este prima oara cand vom transmite un concert live" mentioneaza Rob Pietsch, director de vanzari Twitter. Utilizatorii serviciului Twitter vor putea deasemeni sa interactioneze unii cu altii in timpul transmisiunii folosind hashtag-ul #TiestoLive.

Seria "In The Booth" - produsa de Believe Entertainment Group - va fi lansata pe YouTube in data de 17 ianuarie 2012. "Intotdeauna caut sa interactionez cu fanii mei prin Twitter sau alte retele sociale. Modul de lansare ales al seriei este unul incitant si in plus sunt bucuros ca pot face ceva frumos pentru fani" spune Tiesto.

Va asteptam in dimineata zilei de 12 ianuarie la ora 8 pentru a putea asculta live concertul lui Tiesto.Tracklist-ul evenimentului

Un interviu cu Tiesto inainte de concertSi cateva imagini

media djtiesto.ro

Comentarii la "Primul concert Tiesto pe Twitter"

george

george

11 ian. 2012, 10:36

transmisia va avea loc la 8:45

george

george

10 ian. 2012, 23:24

se va putea urmari pe pagina twitter HP si Intel

Paul

Paul

10 ian. 2012, 23:00

Wouuuuu!!! multumim de veste:X:X:X nu mai dorm pana pe 12 cand va transmite concertul:D:D am si eu o intrebare George. dar unde putem vedea mai exact concertul pe Twitter ? ce accesam sau cum intram de a vedea , cumva tot pe #TiestoLive ?

Scrie un comentariu